Carola är Sveriges största predikant

Liksom många andra anser jag att Carola Häggkvist var överlägset bäst i gårdagens deltävling i melodifestivalen. Vi är alla hänförda. Jag undrar dock hur många som förstår budskapet. När Carola sjunger om kärlek, frihet och evighet, så handlar det inte om vilken kärlek, frihet och evighet som helst, utan det handlar om Guds kärlek, Guds frihet och möjligheten att få leva med Gud i hans evighet. Ingenstans i sången nämner hon Gud eller Jesus, (då skulle hon förmodligen aldrig fått ställa upp), men i ögonen ser man ändå vad hon menar. Hon sjunger om Jesus, på bästa sändningstid för en miljonpublik. Carola är därmed Sveriges störste predikant. Storartat!

Dela med andra:

2 reaktioner till “Carola är Sveriges största predikant”

  1. Jag tror att många gillar Carola, men inte törs inse att de gillar en person som de facto sjunger Gud, eftersom de tror att allt som handlar om Gud är löjligt. /Stefan

Kommentarer är stängda.