Hej då Laila! Vi kommer att sakna dig!

Jag tycker det är tråkigt att Laila Freivalds avgår. Hon var en tillgång, för oss, som hoppas på en borgerlig valseger. Hon var ju en väljarmagnet, för oss. Nu avgår hon eftersom det annars hade varit till  “till skada för regeringen, för partiet och inte minst för UD”.

AB.

Dela med andra:

3 reaktioner till “Hej då Laila! Vi kommer att sakna dig!”

  1. Men visst! Kluvna känslor. En black om foten hade hon varit i valrörelsen, men hade hon varit tillräckligt tung? Socialdemokratiska väljare tenderar ju att vara tämligen förlåtande i valtider. “Let bygones be bygones” etc. “De är i alla fall de enda sombryr sig om oss arbetare” osv.

    Mig retar det mest att hon avgick för det här och inte för flodvågshanteringen.

  2. Det kan nog vara sant. Skandaler har väldigt liten effekt på opinionen i vårt land. /Stefan

  3. I dagens UNT var en av rubrikerna mycket riktigt att “Freivalds avgång kan gynna (s) i valet”. En borgerlig politiker i bekantskapskretsen sa igår att “nu får vi vara riktigt rädda om MArita Ulvskog för nu är hon vår största tillgång i valet!” :)

Kommentarer är stängda.