Demokratin räddas i Stockholm vid borgerlig valseger

Äntligen tycks förnuftet ha vaknat. Skall vi ha demokrati kan det inte bara gälla för några utan måste gälla för alla. Man kan inte ha en folkomröstning i en kommun som rör förhållanden i en annan kommun. Detta verkar nu de borgerliga partierna i riksdagen ha förstått. Radio Stockholm meddelar idag att de borgerliga partierna tänker lyssna på alla som bor i Stockholms län, innan de bestämmer sig för om biltullarna skall få vara kvar eller inte.

Fortfarande undrar man dock varför inte också socialdemokraterna bryr sig om demokratin i Stockholms län. Det är klart att det finns en chans att biltullarna avskaffas om alla skall få vara med och bestämma. Men hur dumdristigt är det inte att strunta i demokratin? Så viktig har väl denna fråga aldrig varit att man känner sig tvungen att fuska med reglerna?

______________

Andra bloggar om: ,

Dela med andra:

En kommentar till “Demokratin räddas i Stockholm vid borgerlig valseger”

Kommentarer är stängda.