Lamt förhör med Danielsson

Expressen har publicerat hela JO:s förhör med Lars Danielsson. Det är bara 9 sidor långt. Innehållet visar tydligt att Danielsson inte vill berätta som det är. I KU:s utfrågningar menade han att han misstagit sig om sina samtal med UD:s kabinettssekreterare. Nu har han ändrat sig igen. Vi kan alla minnas fel, men att inte kunna hålla sig till en och samma version är ett tecken på att man ljuger.

JO:s granskning är välkommen, men för att det skall vara någon mening med den måste den ge något utöver vad Katastrofkommissionen och KU redan har konstaterat. Det gör tyvärr inte förhöret. JO:s granskning bör därför gå vidare till att också omfatta annan bevisning. Det finns listor som visar vilka som varit på regeringskansliet annandagen 2004. JO har rätt att få se dem. Det vore skandal om han inte gjorde det.

 

Dela med andra:

En kommentar till “Lamt förhör med Danielsson”

  1. Vad som kan vara glädjande i deras vidriga verklighetsflykt är att det är början på slutet för socialdemokratins dominans inom svensk politik.

Kommentarer är stängda.