Ohly på brottslingarnas sida

Om jag var hustrumisshandlare skulle jag rösta på Lars Ohly. Vänsterledaren, “feministen”, vill nämligen korta fängelsestraffen för dem som begår misshandel.

Jag skojar inte. Han fick frågan i Ekots utfrågning idag om vilka brott han tyckte att man kunde minska fängelsetiden för och sa självmant att misshandel var ett sådant brott. Gå in på Ekots hemsida och lyssna själva, 28 minuter in i intervjun.

Det är helt makalöst. Det enda som man inte förvånas över är att Lars Ohly i enlighet med den tradition som finns inom vänstern inte säger ett enda ord om brottsoffren. Allt handlar om gärningsmannen och hur synd det är om honom. Offrets rätt till upprättelse är i vanlig ordning som bortblåst hos vänstern.

_____________

Pingat på intressant.se. Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela med andra:

En kommentar till “Ohly på brottslingarnas sida”

Kommentarer är stängda.