Skönt med debatt utan inblandning av journalister

Jag känner mig ganska nöjd och belåten med kvällens debatt. Jag kan inte peka ut någon vinnare, förutom att jag finner Reinfeldt mer övertygande, konstigt vore det annars. Och jag har till och med hunnit sluta vara förbannad på Göran Persson. Han var ganska schysst. Jag trodde han skulle försöka klämma till Reinfeldt ordentligt, som han har försökt med i tidigare debatter, men nu lät han som en helt vanlig sosse. Ingen egen politik förstås, utan bara skräckpropaganda, men uppträdet var det inget fel på.

Det bästa med debatten var dock att den inte styrdes av några journalister. Fantastiskt skönt att höra en debatt, utan att frågställningarna vinklats och svaren tolkats journalister. Det kan ju faktist vara så att väljarna kan tolka innehållet i debatten själva.

________________
Andra bloggar om: , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra: