Sopa rent framför egen dörr, Persson!

Jag tillhör den lilla minoritet i vårt land som inte brukar reta mig på Göran Perssons stöddighet. Men igår fick även jag nog. Att höra hur Persson “äcklas” över fp-skandalen är sjukt. Perssons egna närmaste man, Danielsson, avgick bara för en dryg vecka sedan efter att under mer än ett och ett halvt år konsekvent ha ljugit för svenska folket, för riksdagen, för katastrofkommissionen och för JO. Varför “äcklas” han inte över sin egen statsekreterares lögnaktighet?

Persson bör sopa rent framför egen dörr. Hans egna medarbetare har ljugit, förtalat, slagits med polisen och till och med han själv står under åtal. Inget av detta har han låtit sig “äcklas” över. Det är först när han själv är måltavlan som han tycker att det blir jobbigt. Allt det som hans egna medarbetare gjort bryr han sig inte om. Hyckleri!

Nu är frågan, vill socialdemokraterna fortsätta debattera vem som står för de största skandalerna eller vill de fortsätta diskutera vilken politik vi skall föra i det här landet? Jag lämnar gärna skandalspåret och diskuterar skolan eller familjepolitiken istället. Men blir det ett skandalrejs så kan vi köra det också. Får jag påminna om Danielsson, Freivalds, Lövdén, Sjödin … och hur var det nu … är det inte så att socialdemokraterna har valarbetare i sina led som är dömda för valfusk?

_______________

Uppdatering 6/6. Marita Ulvskog tycker att dataintrånget är att jämställa med en våldtäkt. Hon har verkligen sinne för proportioner. Vet du, Ulvskog, att ljuga inför ett utskott i riksdagen är brottsligt i andra länder. I ett annat land hade din kompis Lars Danielsson suttit i fängelse för mened. Vill ni sossar verkligen tävla i vem som är värst, eller vill ni diskutera vilken politik som vi skall föra i det här landet?
_______________
Andra bloggar om: , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Sopa rent framför egen dörr, Persson!”

  1. Inte heller har han äcklats av att en folkpartistisk politiker i förrgår omhändertogs enligt LOB på en porrklubb eller att en moderatpolitiker skriver till en tidning och önskar fler bilder på “lintottar” i Länstidningen Södertälje. Några valarbetare som har dömts för valfusk finns nog inte. Däremot finns det f.d. valarbetare som dömts för detta brott.

Kommentarer är stängda.