Sluta spela oskydlig, Richard Aschberg!

Richard Aschberg på Aftonbladet var en av de reportrar som startade ryktesspridningen omkring Lars Danielssons påstådda otrohetsaffär. Nu försöker han skylla ifrån sig på sin kollega Niklas Svensson på Expressen.

I sin artikel om förhållandet mellan Niklas Svensson och folkpartisten Per Jodenius skriver Aschberg: “Nu uppger källor i folkpartiet att Niklas Svensson också ligger bakom att det började bloggas om Lars Danielssons påstådda romans med Helen Eduards. Enligt källorna lämnade Niklas Svensson uppgifter om Lars Danielssons påstådda kärleksaffärer till Per Jodenius. Jodenius bad sedan folkpartister att skriva om ryktena på sina bloggar.”

Vad Aschberg inte skriver om är sin egen del i ryktesspridningen. Aschberg var den första reportern att publicera en insinuerade artiekl om att Danielsson skulle ha en affär med en yngre kollega. Aftonbladets artikel publicerades ett helt dygn före Johanna Nylander skrev något på sin blogg, och före Expressen. Jag har tidigare skrivit om detta tidigare här och här.

_______________
Andra bloggar om: , , , . Pingat på intresse.se.

Dela med andra: