Lundby-Wedin en dålig förlorare

Wanja Lundby-Wedin, LO-pampen nr 1, med en årsinkomst på 1,1 miljoner kronor om året, är ledsen för att socialdemokraterna förlorade valet. Nu hotar hon därför med att gå ut i strejk mot riksdagen (DN).

Lundby-Wedin är en dålig förlorare som inte kan acceptera att folket valde en annan politik än den hon föreslagit. Hon är lika mycket ansvarig för den socialdemokratiska arbetslöshetspolitiken som Göran Persson. Lundby-Wedin sitter nämligen i socialdemokratiska partiets verkställande utskott, som är partiets allra högsta styrgrupp.

Vi lever i en demokrati. Där avgörs de viktigaste besluten genom omröstning. Den som hamnar på den förlorande sidan får finna sig i det. Att dra ut i strejk bara på grund av att man inte fick som man ville i valet är barnsligt.

Läs också DN:s kommentar.

_______________________
Andra bloggar om: , , , , , . Pingat på: intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Lundby-Wedin en dålig förlorare”

Kommentarer är stängda.