Carl Bildt, bättre än någonsin

Finns det någon som är bättre än Carl Bildt i direktsändning? Kvällens intervju i Aktuellt, där han frågades ut om sina aktieaffärer, blev en ren uppvisning. På mindre än två minuter lyckades Bildt platta till både Jarl Alfredius och den inkallade expertkommentatorn professor Kristian Gerner. Att gå till angrepp mot den journalist som skall genomföra intervjun är egentligen helt emot läroboken. Journalisterna har alltid sista ordet, och kan alltid slå tillbaka vid nästa sändning. Läroboken säger därför att man aldrig skall mucka gräl med medierna. Men Bildt är en medial virtuos.

Se intervjun på Aktuellts hemsida.

_______________
Andra bloggar om: , , , , . Pingat på: intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Carl Bildt, bättre än någonsin”

Kommentarer är stängda.