Jag har ingen telefon

Jag har ingen fast telefon inkopplad just nu. Det verkar inte vara någon som saknar att jag har det heller. Ska jag strunta in det här med fast telefoni och bara köra med mobilen?

Anledningen till att jag inte har fast telefon just nu var att jag mot bättre vetande gick med att flytta över mitt abonnemang till Bredbandsbolaget. Vad jag inte tänkte på var att Bredbandsbolaget bara har IP-telefoni, vilket kräver extra utrustning och kabeldragningar. Jag har därför inte kopplat in det.

Om det är någon därute som funderar på samma sak så lämna gärna en kommentar. Det är kanske fler än jag som funderar på att avskaffa den fasta telefonen?

_______________
Andra bloggar om: , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Jag har ingen telefon”

  1. Den enda anledningen till att ha en fast telefon är att det blir billigare- jämfört med mobil- om detta är något som spelar någon roll för dig – vet inte jag.
    Mvh Lisa

Kommentarer är stängda.