Överlöparna i Sumpan

Jag är helt säker på att de fått nått i utbyte av sossarna. Om det bara var moderaterna det var fel på skulle de två lika gärna kunnat gå över till fp, kd eller c. Det finns ju några borgerliga partier att välja mellan. Eller varför inte mp? Nej, det är klart det rör sig om en uppgörelse mellan överlöparna och sossarna. De har väl fått löfte om några schyssta nämnduppdrag, eller nåt.

För den intresserade kan det vara kul att veta att det i Sydafrika inte är tillåtet att byta parti under mandatperioden. De har en lag mot det. Vet tyvärr för lite för att kunna säga något om hur den funkar.

__________

Andra bloggar om: , , , , . Pingat på intressant.se. Länk till SvD.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Överlöparna i Sumpan”

  1. LOL. LMAO. ROFL. Snacka om att skämma ut sig inför hela staden … ha ha ha, jag kan inte sluta skratta. Senila gubbar som hånar sina väljare genom att göra en statskupp.

    Jag satsar en femhundring på att de hoppar av sossarna ett år före valet och ber om absolution.

    Eller så går de med i Sverigedemokraterna innan 2007 är över.

  2. Du har rätt Stefan. Jag kan avslöja vad de fått av socialdemokraterna!

    En tvåveckorskurs i hur man leder arbetet i en kommun, “for dummies” . Tydligen ska detta ha erbjudits alla alliansens kommunfullmäktigeledamöter men endast dessa två hade självinsikt nog att nappa på det.

Kommentarer är stängda.