Carnegie + socialdemokraterna = sant

Gå i på P1 Morgons hemsida och lyssna på Olle Rossander. Det är inte bara den nuvarande regeringen som tyckte att det var en bra idé att anlita Carnegie. Enligt Rossander gick Carnegie “som barn i huset” under förra regeringen. De socialdemokrater som nu går omkring och babblar om Mats Odells bristande omdöme gjorde samma sak själva bara för något år sedan.

Länk till P1 Morgon.

_______________
Andra bloggar om: , , , , , . Intressant.se.

Dela med andra:

3 reaktioner till “Carnegie + socialdemokraterna = sant”

  1. Tobias, det man kan kritisera Odell för är hans val av statssekreterare när det började osa bränt.
    Oppositionens kritik går dock över alla fördämningar och är, som Rossander konstaterade, mycket överdriven.

    Att från ena dagen till den andra avbryta samarbetet med ett företag som även den tidigare regeringen tyckt var en utmärkt samarbetspartner hade varit oansvarigt och blivit mycket dyrt för staten.

    När den gamla regeringen med Östros i spetsen nyss krävde omedelbar uppsägning borde de i anständighetens namn erbjudit sig att själva betala kontraktsbrottskostnaderna, det var faktiskt de som anlitade Carnegie från början…

Kommentarer är stängda.