Kan DN se in i framtiden?

Dagens Nyheter-TT: “Strax före klockan 18 svensk tid meddelade New Yorks republikanske majoritetsledare att också Rudy Giuliani drar sig ur.” Just nu, kl 23.10, svensk tid är det dock ingen amerikansk media som rapporterar samma sak. Kan DN se in i framtiden?

Det är troligt att Giuliani hoppar av tävlingen om någon dag, säger CNN, med hänvisning till två källor i Giulianis kampanjstab. Denna nyhet har sedan DN-TT förvandlat till att han också har hoppat av.

Nåväl, Giulianis tal efter förlusten i Florida är dock ett avskedstal. Inget talar för att han är kvar i tävlingen veckan ut.

Ett tips för alla som vill följa med i primärvalen: Läs amerikansk media. Allt finns gratis på nätet. Det är därifrån DN-TT hämtar sina uppgifter.

___________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra: