Ett foto på särintresset

Här hade jag tidigare en bild på en ordförande för en fackförening som jag var förbannad på. Några dagar senare har jag ångrat mitt personangrepp. I sak tycker jag fackföreningen i fråga är barnslig, men personangrepp är också barnsliga. Därför har jag nu tagit bort det.

Ämnet för inlägget var regeringens planer på att hindra att fackföreningarnas tilläggsförsäkringar äter ett hål i statsbudgeten. Den som vill veta vad det handlar om hänvisas till tidigare länkar:
https://stefanolsson.nu/2007/09/21/avtalsforsakringar
-ar-orattvisa-och-bor-avskaffas/

https://stefanolsson.nu/2007/10/31/skandia-liv-ar-parasiter/

_______________

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Ett foto på särintresset”

  1. Indirekt hävdar du att personer som har fått fler sjukdagar genom avtalsförsäkringen inte är sjuka på riktigt. Jag delar inte din åsikt. Jag tror snarare att det är så att personer med avtalsförsäkring upplever att de faktiskt har råd och möjlighet att vara hemma vid sjukdom istället för att gå och arbeta.

  2. Vilket är OK om man betalar för det själv. Problemet är att staten får stå för den extra kostnaden. Avtalsförsäkringarna inkräktar på statsbudgeten på ett sätt som inte var avsett. Till och med sossarna försökte begränsa dem 1998.

Kommentarer är stängda.