Så här predikar man i USA

Jag är ju av uppfattningen att amerikaner är bättre talare än européer. Inte minst gäller detta också prästernas predikan. Den här filmsnutten visar State Overseer Victor D. Agee i Praise Temple of Restoration, Chicago. Efter svenska mått mätt är det här som på en annan planet, men det är så här det går till i USA. Det är helt otroligt att vara på plats och uppleva det i verkligheten. Jag besökte den här kyrkan i september förra året.

__________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Så här predikar man i USA”

  1. Ja, jag gillade inte ens USA förut. Jag hade ingen önskan att åka dit ens.

    Jag var med min moderna gospelkör Spectra till USA och Cleveland, Ohio i månadsskiftet okt/nov i fjol. Jag har aldrig känt mig så älskad, accepterad och på rätt plats som då. Jag ville inte åka hem när de 10 dgrna var till ända.

    Deras predikanter och det sätt alla i församlingen involveras är föredömligt. Jag älskar det de kallar för fellowshipping, det innebär att man går och tar alla i församlingen i hand och säger hej! Vad kul att se dig och kanske kramar om dessutom. Det behövs svårligen hos oss i vårt jantelagsland. Vi måste visa kärleken till varandra om vi ska låta de som har idéer, projekt och företagsidéer att kunna känna stöd för att kunna ta sig fram.

    Ursäkta för kilometerlångt inlägg, men kändes skönt att säga det.

    //H

Kommentarer är stängda.