Missa inte miljöminister Andreas Carlgren på P1:s hemsida

Av en slump kom jag att lyssna på progammet Människor och tro på Sveriges Radio P1 i lördags. Programmet innehöll en intervju med miljöminister Andreas Carlgren. Har du 15 minuter över och vill lyssna till en mycket intressant diskussion om tro, etik och hur vi ska rädda vår jord, så rekommenderar jag verkligen denna intervju. Jag är mycket imponerad av Carlgren. Det är få som kan klara av att resonera så välbalanserat om flera olika ganska svåra filosofiska frågor på samma gång. Särskilt ovanligt är detta bland ledande politiker eftersom de är så rädda för att öppna sig personligen, i synnerhet i trosfrågor. Carlgren klarar sig dock galant.

Här är länken till inslaget:

http://www.sr.se/webbradio/?type=db&Id=1078123&BroadcastDate=&IsBlock=0
_______________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Missa inte miljöminister Andreas Carlgren på P1:s hemsida”

  1. Är han katolik?!
    Det enda jag känner till om hans andliga bakgrund är att han är uppvuxen inom antroposofin. Jag trodde att han eventuellt var med i deras “kyrka” Kristensamfundet.

Kommentarer är stängda.