Vådan av att inte ha politiska sekreterare

Jag har tidigare skrivit om den socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg från Värnamo. Hon gillar att ställa frågor till socialministern om abortfrågor, men har haft lite problem med formuleringsförmågorna.

Nu har hon spottat upp sig. I en ny fråga till ministern skriver hon att vårdpersonal som jobbar med aborter känner sig hotade och trakasserade av abortmotståndare. Hägg undrar därför vad regeringen tänker göra åt det:

Det är ytterst angeläget att regeringen är tydlig mot vad vi nu fått rapporterats om personalens situation.

Tja, det är ju inte lika illa som förra gången, men varför är det ingen på partikansliet som kan hjälpa till!

________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra: