Jag fick min blogg hackad idag

Tolerans är det ont om nuförtiden. Idag på förmiddagen fick jag min blogg hackad. Någon bröt sig in på mitt webbhotell och förstörde min förstasida. Datorintrång, kallas det brottet, och kan således polisanmälas.

Men jag orkar inte bry mig om polisanmälan. Jag är faktiskt lite förvånad över att ingen givit sig på mig tidigare. Nätet är fullt med tekniskt kunniga barnrumpor.

Det tråkiga är att det på nytt visar hur låg tröskeln för tolerans är i vårt land. Jag vet att jag skrivit ett inlägg om en kondomkampanj som vissa känsliga läsare kan ha tagit illa vid sig av. Men det är väl som med Muhammedbilderna. Vissa klarar inte av att få sina föreställningar utmanade utan att de måste bränna flaggor och hacka andras hemsidor och bete sig som barn.

Du som bröt dig in på min sida är välkommen att skriva ett inlägg istället. Jag lovar att publicera det här på min blogg, utan några ändringar eller kommentarer. Törs du?

__________________________

Läs även andra bloggares åsikter om , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

3 reaktioner till “Jag fick min blogg hackad idag”

 1. Obehagligt. Respektlöst såväl mot den enskildes integritet som mot lagar och vanligt folkhyfs.

 2. Jag gick in på din sida och såg att det inte gick komma fram till sidan.
  Jag anser man ska kunna få ge sin åsikt utan att man klöser ögonen av varann.
  Man har inte alltid rätt åsikt , men kan få den prövad genom att ge sin åsikt till känna.
  Jag är själv sosse nära nog vänster nu sedan Mona blev partiledade. I.o.f sig gillade jag inte Göran hellre. Men steget till att rösta på en alliansregim tar jag inte. Detta genom den hårda socialförsäkringspolitik de för och de ökande klyftor som blir med deras politik.
  Jag har t.o.m meljväxlat med moderater och alliansare,. vi har skilda åsikter. Men jag har fått god vänskap med många av dem.
  Vi lever i olika miljöer olika jobb, en del utan jobb .
  Spannet är stort man lär sig mycket av olika åsikter , ja t.o.m av att bli provocerad eller att provocera. Men då ska den som tar emot det fårstå grejen med det också.
  Debbaterar man enbart med jasägare , ja då lär man sig lite och ingenting. Jag tycker du Stefan har många intressanta ämnen.
  Dock är jag rätt låst i temat där jag stöder de svaga i samhället.
  Men det finns många ämnen, men kunna ge åsikt i varje är svårt.

 3. Uselt, fegt. Är själv oftast i minoritet eller helt utanför med min åsikt men anser mig har rätt till det så länge jag inte hånar en annan. Du tar upp intressanta inblick i samhället. Fortsätt att stå på dig!

Kommentarer är stängda.