Bloggen uppe igen (förhoppningsvis)

Beklagar att min blogg legat nere i ett dygn igen. Jag har haft inbrott på mitt webhotell, och inbrottstjuvarna har ändrat i en av filerna och på så vis gjort att man inte kan komma åt bloggen. Tack vare den utmärkta supporten på webhotellet ManuFrog (www.manufrog.com) är dock problemet löst.

Jag har lovat webhotellet att uppgradera programvara till en nyare och säkrare version, vilket jag ska försöka hinna med att göra redan ikväll. Vi får se vad som händer under dagen. Kanske skitungarna kommer förbi en gång till och förstör något nytt.

Håll med om att det är konstigt att dataintrång fortarande ses som en cool grej av somliga. Att bryta sig in i en annans dator är som att bryta sig in i dennes hem. Att förstöra en annans datafiler är som att vandalisera dennes hem. Obegripligt att inte vissa människor kan fatta dessa grundläggande moraliska frågor. Vad har man då för uppfostran hemifrån?

_________________________

Läs även andra bloggares åsikter om , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Bloggen uppe igen (förhoppningsvis)”

  1. Uppfostran? Har det inte överfört till staten genom dagis? Just nu protesterar en grupp nyinflyttade föräldrar i min lokaltidning att de måste stanna hemma med sina 11-12 månaders barn eftersom dagiset är fyllt. Inflyttningen till min kommun har varit över alla bräddar den sista tiden.

Kommentarer är stängda.