Se Konstfackstudenten på Youtube

Tydligen går Konstfackstudenten, som förstört en tunnelbannevagn, under artistnamnet Nug, enligt Aftonbladet. Han lär vara känd av polisen sedan länge.

Den omtalade filmen som visades på ett galleri finns inte tillgänglig någonstans, såvitt jag har kunnat se. Däremot finns ett klipp på Youtube med just en person som kallar sig Nug och klottrar ner en tunnelbanestation.

Om filmens äkthet kan jag inte säga någonting. Den kan vara fejk. Däremot framgår det av klotterstilen att det är Konstfackstudenten. Stilen är densamma som på fotografierna från utställningen.

Äntligen kan det bli dags för rättsingripande, får vi hoppas!

___________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

10 reaktioner till “Se Konstfackstudenten på Youtube”

 1. Kan inte se vad folk stör sig på här. En person sprayar lite på en vägg. Överkänsliga stockholmare….

 2. Tydligen har han hållt på sedan han var 11 och är en av sveriges främsta. Hur sprayar en dålig graffitikonstär undrar jag? Men att han rullade ett varv på golvet, det var verkligen häftigt. Saneringen har kostat flera miljoner, jag förstår inte varför ni blir upprörda, det drabbar ingen fattig.

 3. Svårt att sköta sig själv om någon behagar vandalisera ens omgivning… Borde de inte vandalisera sina egna hem i stället? Då bekostar de dessutom eventuell rengöring själva i stället för att jag ska behöva vara med och betala.

 4. Jag tycker konstfackstudenten verkligen ska sköta sig själv. Spraya ned sin egen egendom, och inte den som tillhör någon annan.

  Det här visar varför man inte ska kompromissa med klottrare överhuvudtaget. Även i vuxen ålder beter de sig som barn.

 5. Mycket smarta inlägg här ;).
  Såg dessutom att någon hotat att göra något med Nug:s barn på detta youtube-klipp! Stå på er nyliberalister! Att kunna sin John Stuart Mill har ju inget med liberalism att göra!
  Har vi tur kanske Reinfeldts far kan köra full i någon stockholmsförort och kanske pricka några kids med bilen så vi slipper framtida problem.

  Jag må säga att jag är speciellt förtjust i Pseudonym “Classe” som verkar gilla din blogg. Han verkar ha en förtjusande syn på kvinnor!

  Som sagt! Vilken härligt bunt med idioter ni är!

 6. Martin, hade du något argument som du ville framföra, som har med klotter och konstfack att göra, eller kände du att du bara ville avreagera dig?

 7. Jag ber om ursäkt för mitt tidigare småsura inlägg.
  Jag blir rädd och förbannad när jag läser kommentarer på diverse bloggar och nättidningar gällande denna incident. Att önska livet eller att hota en människa (samt dess barn) för denna akt känns inte som ett samhälle jag kan stå för.
  Att dessutom göra en “Sverige demokratisk” popularitetskampanj av detta som Folkpartisten Fredrik Malm (att bestraffa institutionen Konstfack) har gjort har även det gjort mig förbannad. Något jag lärde mig som barn var just hur fult det är att bestraffa en grupp för den enskilda individens handling.

  Att personer som “Classe” (se hans tidigare inlägg) vars blogg (Se helst inte länk) är ett hyllning av kvinnoförakt och förnedring. Det gör mig upprörd.

  Förlåt för mina tidigare politiska påhopp. Blev bara så i stundens heta
  Starkt att du har ett öppet kommentarsforum. Något jag respekterar!

  Tack för mig.

Kommentarer är stängda.