Varför deltar Lars Ohly i en demonstration som han vet kommer att spåra ur?

Det var känt flera veckor i förväg att demonstrationen Stoppa Matchen riskerade att gå över i kravaller. Skånepolisen kallade in förstärkningar från andra län. Anifascistisk aktion, AFA, annonserade på Youtube att de skulle sätta Malmö i brand. Ändå valde Lars Ohly att delta i demonstrationen? Varför?

Förr kunde ledaren för vänsterpartiet säga och göra vad om helst. Det spelade ingen roll eftersom han ändå var helt utan inflytande. Men genom samarbetet med s och mp vet vi redan nu att vid en valseger för vänstern kommer Ohly att sitta i regeringen. Vilken post kommer han att ha? Justitieminister?

Det är hög tid att vi börjar ställa frågor omkring det. Söndagseftermiddagen ägnades därför åt att göra en webbfilm om saken.

Jag håller på att lära mig redigera filmer. Fler kommer så småningom.

____________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Varför deltar Lars Ohly i en demonstration som han vet kommer att spåra ur?”

  1. Lars Ohly satt i TV-soffan i valrörelsen och sade att “vi ska visa rassarna” (rasisterna) och visade långfingret åt SvD-skribenten Marie Söderqvist som hade mage att kritisera Vänsterpartiet. Han trivs nog granska bra med att fiska i rännstenen.

Kommentarer är stängda.