Anna Maria kanske fixar det här

Jobbar man i Kista är det svårt att undvika Anna Maria Corazza Bildts valkampanj. Någon här i trakten verkar ha utnämnt henne till sin huvudkandidat. Hennes bild finns överallt.

Nu står hon som nr. 8 på listan och måste därför jaga kryss av bara tusan för att bli vald. Men av allt att döma går kampanjen bra. Själv har jag bestämt mig för att kryssa Hans Wallmark, men jag har ändå inget emot att ge fru Corazza Bildt hjälp i kampanjen. Kan man få sina kompisar att spela in en kampanjlåt kan man inte vara en helt otrevlig person.

Skulle inte förvåna mig om hon fixar det här tack vare sin lyckade kampanj. Dessutom är det inspirerande att se kandidater verkligen jobba för att bli valda i ett val som av många väljare uppfattas som en gäspning. Bara det är ju i sig värt en röst.

Länk till Anna Marias hemsida.

________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dela med andra:

4 reaktioner till “Anna Maria kanske fixar det här”

  1. Corazza Bildt har myntat det nysvenska nymoderata uttrycket “man måste få ta hand om sig själv” i en videodebatt med Hillevi Larsson. Videon är märkligt nog numera kraftigt beskuren från den ursprungliga versionen. Nu missar man Corazza Bildts otaliga upprepningar av hennes själviska önskan att få spetskompetent vård utomlands på skattebetalarnas bekostnad ideligen åberopande att “man måste få ta hand om sig själv”. Man missar också hennes aggressiva utfall mot Hillevi. Corazza Bildt föregår f.ö. själv med moderat dåligt exempel och låter familjens barntant skatta i Italien men vara skriven i Sverige för som hennes make säger för att få tillgång till det svenska samhällets möjligheter. Genom sig själva tror moderater att de känner andra och anklagar därför sjuka för att vara fuskare. Sina egna kreativa lösningar vad är det? Svar: omoral, snålhet, girighet och ovilja att betala för sig men gärna nyttja systemen för att tillskansa sig egna fördelar.

  2. Bra inlägg Stefan!
    Bry dig inte om Eva Olssons inlägg, det verkar vara skrivet av en bloggrobot från något S/V/MP partikansli.

  3. 1. Jag tycker som på samma sätt som Corazza Bildt att ALLA ska ha rätt att söka specialistvård i ett annat EU-land på skattebetalarnas bekostnad, om vården inte kan ges här hemma. Alternativet är vårdkö. Ett mycket dåligt alternativ.

    2. Familjen Corazza Bildt anlitade revisionsfirman Öhrlings för att se till att beskattningen för barnsköterskan skulle blir gjord på rätt sätt. Det har inte smugits med den saken.

Kommentarer är stängda.