LO skämmer ut sig med smutskastning

Tack vare Facebook fick jag syn på denna annons om LO:s smutskastningskampanj mot Reinfeldt. Istället för att förklara den egna EU-politiken vill man skrämma väljarna med statsministern. Nu kommer inte det att funka eftersom alla vet att Reinfeldt är en myskille.

Det besvärarnde är att en fackförening ger sig in i valkampen på detta sätt. Jag är inte främmande för negativa annonser, men det måste ju finnas någon slags saklig grund i botten. Och är inte en fackförenings uppgift att företräda sina medlemmars intressen, istället för att agera som ett politiskt parti?

Å andra sidan kanske man ska vara glad över den här typen av annonser. De saknar resnonans helt och hållet hos folket, och blir därför istället en belastning för avsändaren. Det här drabbar ju faktiskt bara sossarna.

____________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “LO skämmer ut sig med smutskastning”

  1. Myskille?

    Vi har verkligen olika krav på vad som gäller för en myskille.

Kommentarer är stängda.