100 000 läsare av ingenting

Av en kompis fick jag en länk till en film på Youtube. Tydligen finns det en tjej som heter Amanda som har en blogg med hundratusen läsare om dagen (eller var det i veckan?), som i alla fall för mig är fullkomligt obegriplig. Jag förstår allt jag läser, men jag undrar vari läsvärdet ligger.

Kolla först filmen och förundras:

Vad är det egentligen för konstigt ljud hon utstöter hela tiden? Mm-någonting.

Här är länken till bloggen: amandavardet.blogg.se

Jag hoppas att någon socialantropolog tar sig an det här fenomenet ganska snart, för jag fattar inte hur en blogg av den här typen kan ha några läsare över huvud taget. Är det lyteskomik det handlar om?

_______________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “100 000 läsare av ingenting”

  1. Tyvärr Stefan!! visade filmen för en tjej i 14 års åldern varpå hon visar mig ett par bloggar till med ungefär samma innehåll och utseende av ägaren till repektive blogg….jag blev mörkrädd…detta är förmodligen bara början…////PR

Kommentarer är stängda.