Ulrika Karlsson toppar moderaternas lista i Uppsala län

Ulrika Karlsson utsågs idag av en enhällig nomineringsstämma att stå som första namn på moderaternas riksdagslista i Uppsala län. Ulrika valdes in för moderaterna i riksdagen redan 2006, men då som tredjenamn. Nu tar hon tätplatsen.

Ulrika förknippar man med jobb, jobb, jobb. Under mandatperioden har hon suttit i justitieutskottet, men med tanke på att hon snart sagt besökt vartenda småföretag i länet, förknippar jag henne mer med jobbfrågor än polisfrågor.

I övrigt kommer listan se ut enligt följande. Helt ny kandidat är Jessika Villhelmsson från Enköping. Idag har vi tre mandat, men står sig de goda opinonssiffrorna i länet ända fram till valdagen har vi en reell chans på ett fjärde mandat. Då blir min kompis Marta också riksdagsledamot. Det hoppas vi på.

_____________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra: