Är Världen idag en liten eller en stor tidning?

På Helle Kleins blogg läser jag “Världen i dag, en tidning som få bryr sig om”. Det är sant att Världen idag är en pluttidning, och att få i landet vet om att den finns. I Helle Kleins kretsar är den dock gigantisk, så stor att man måste skriva att den inte alls är stor.

Om den nu var så löjligt liten som Klein påstår att den är hade hon väl inte skrivit om den? Tidningar som är små, löjliga och ointressanta, brukar inte heller behandlas i kritiska granskande reportage, som gjordes med Världen idag i SVT:s Existens.

Världen idag är en liten tidning, och det är få som bryr sig om den, utom just Helle Klein och andra som har problem med att det finns en tidning i det här landet som står för ett helt annat perspektiv än det sekulära vänsterperspektiv som dominerar Stockholmsmedierna.

_________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

4 reaktioner till “Är Världen idag en liten eller en stor tidning?”

  1. Vem bryr sig om extremisten Helle Klein, hennes blogg och hennes förutsägbara ledarartiklar?

    Artiklen som hon är så uppbragt om i Världen Idag är dessutom underbart träffande.

  2. Hahaha, läst några av dina senaste inlägg och du är bra på att uttrycka åsikter! Men det visste vi ju redan :)

Kommentarer är stängda.