Kiss och bajs-humor och Sveriges s.k. humorelit

När programmet “Roast på Berns” började sändas trodde jag att det skulle bli roligt, eftersom jag gillar elak humor. Men programmet var en besvikelse. Det var bara könsord hela vägen. Värdelöst.

Nu fick jag dock nys om Cecilia Frodes medverkan. Istället för att jamsa med sa hon det som jag tror att många tänker. Kiss och bajs-humor är roligt när man är fem år gammal, men tröttsamt när man blir vuxen. Tack Frode för det! Det är förvånande att Sveriges s.k. humorelit inte kan bättre.

Petra Mede som fick den otacksamma uppgiften att replikera tror säkert att hon vann duellen, eller åtminstone spelade lika. Knappast. Hon är kanske roligare än Frode, och snabbare i käften, men innehållet är ju detsamma som hon, och alla andra i programmet, kört med hela tiden – kiss och bajs. Frodes inlägg är faktiskt inte särskilt roligt alls, men befriande.

_______________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra: