Gärna minskade klyftor, men först en Louis Vuitton!

Tjejer gillar lyxiga handväskor. Så är det bara. Det är genetiskt. Inget att bli upprörd över. Låt Sahlin få ha sin väska!

Kritiken mot Sahlin är dagens sosseproblem. Det är nog bara i detta parti man kan vara så tjyvsnål att man inte kan unna sin partiledare att få ha en fin väska, som hon dessutom har fått i 50-årspresent.

sahlinsvaska

“Klyftorna kan minska och jobben sättas först” (Sahlin i partiledardebatten 20 januari).

Däremot kan man inte låta bli att skoja med sosseretoriken. Det är ju jättefult med inkomstklyftor i sossarnas värld. Vad markerar tydligare än något annat att man egentligen inte alls bryr sig än en Louis Vuitton?

_____________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Gärna minskade klyftor, men först en Louis Vuitton!”

  1. Stoppa pressarna! Mona har en dyr väska! Åh hur ska det gå? Hur ska det gå?
    Göran Greider tycker att “det skickar fel signaler”. Att en socialdemokratisk partiledare inte går klädd i säck och aska för att visa sin solidaritet med de svaga och utsatta. Och hela det där hjärntvättstramset. Som om sossar skulle ha någon finare moral än andra. Trams. Det visar väl inte minst förre partiledarens nybyggda herrgård i Sörmland.

    Sossar är vanliga människor. Lite sämre sittande kavajer och lite mer indoktrinerade av sin egen förträfflighet bara. Som folkpartister – med maktvana.

Kommentarer är stängda.