Massavhoppet i MP

Dagens politiska nyhet måste väl ändå vara massavhoppet från miljöpartiet i Botkyrka. 25 miljöpartister har deklarerat att de tänker stödja alliansen istället.

Den här historien kommer vi säkert att gå höra mer om. Just nu försöker partiledningen skylla allt på en person, Ardavast Reshdouni, som man menar är islamofob. Det skulle vara förklaringen. Men nu rör det sig ju om så många som 25 personer som hoppar av och inte bara en. Vilken är förklaringen till det?

Avhopp är inte ovanliga. Minns exempelvis hur två moderater i Sundbyberg direkt efter förra valet gick över till socialdemkraterna. I lokalpolitiken finns det många som är mer intresserade av att behålla sina nämnduppdrag än att stå för vad de har lovat sina väljare. Personstrider är också vanliga. Jag misstänker att det är något sådant som ligger bakom även i detta fall.

25 personer som hoppar av på ett bräde är dock unikt. Här ligger en hund begraven.

_______________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Massavhoppet i MP”

 1. Det hemska som han sa ska vara: Svenskar är för blåögda och ser inte den islamifiering av samhället som nu sker.

  Så fruktansvärt!
  Tänk att han vågade säga så.(obs! Sarkasm)

  Resten av världen ser det men inte vi själva. Undrar varför, kan de bero på Pk rapportering i gammelmedia, tro.
  Hela partiet är i gungning pga den vänstervridenhet som finns.Lite överallt i landet. Tex i Botkyrka så kommer miljöfrågor långt efter att stötta de röda i deras frågor.
  Fler avhopp lär komma, bara de vågar. Karriär är ju också viktigt och kommer man in i Riksdan så tjänar man inte direkt dåligt.

Kommentarer är stängda.