Här är LO:s jobbpolitik

Idag när vi var och kampanjade kom en gammal kollega fram till mig som är medlem i Socialdemokraterna sedan många år och om inte aktiv ändå alltid trogen sitt parti. Lite bedrövat sade han att han nog trodde att Alliansen kommer att vinna.

– Tunnelbanebutler och HBT-toaletter? Är det den bästa politiken man har kunnat tänka ut?

Jag förstår bekymret. Var är den konstkruktiva socialdemokratiska politiken? Se på LO:s kampanj. Så här tycker LO att vi ska komma tillrätta med arbetslösheten. Det här är den stora arbetarorganisationens viktigaste förslag:

IMG_0512 copy#

Maud Olofsson är dum, “dunderdum”. Är det det som är svaret på hur vi ska fixa fram nya jobb i Sverige?

LO:s kampanj är barnslig. Det är så här barn resonerar. Istället för att presentera ett konstruktivt alternativ sätter man sig ner och surar.

Men jag hänger inte läpp för det. Det gör ju att Alliansen framstår som det enda alternativ som kan tänka framåt.

___________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Här är LO:s jobbpolitik”

  1. Det är när jag ser sånt här jag får segervittring. Som borgerlig myser jag varje gång jag ser LO’s valplanscher. Förstår de inte att det är ett retoriskt självmord de sysslar med? När man är mer intresserad av att klaga på motståndaren än att föra fram sitt eget budskap, då har man redan förlorat.

  2. Mona håller på att förlora. Hennes öde var redan beseglat när hon tog in Ohly i värmen. Då släppte medelklassen taget och gick över till Reinfeldt. De lär inte gå tillbaka nu.

Kommentarer är stängda.