10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 10, Stoppa Sverigdemokraterna

Nu går vi in i den svåraste men också roligaste delen av valrörelsen. Alla utspel är gjorda. Alla löften avgivna. Nu är det bara debatten kvar. Det är också nu skamgreppen och lögnerna kommer. Det är nu det goda argumentet ska vinna över det dåliga.

Jag lyxar därför till bloggandet med videoinlägg. Samma åsikter, samma frågor, samma snubbe men nu i inspelad form.

______________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 10, Stoppa Sverigdemokraterna”

  1. Jag kunde inte se filmen härifrån. Men här är ett skäl (som jag tror du tar upp). Jag gissar att många rödgröna väljare tycker sämre om SD än alliansen. Nu när Alliansen är så nära egen majoritet är det bästa sättet att hindra SD från någon makt är att rödgröna väljare taktikröstar på Alliansen och säkrar en majoritetsregering.

Kommentarer är stängda.