10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 7, Skolan

I början av klippet påstår jag att jag nu räknat ned till skäl nr 8 till varför man ska rösta på Moderaterna och Alliansen. Det ska naturligtvis vara nr 7, men eftersom klippet ändå blev rätt bra i övrigt ville jag inte göra om det. Skönhetsfläcken får vara kvar.

Det är kväll och snart börjar debatten mellan Reinfeldt och Sahlin på TV. Jag hinner inte spela in en ny version.

___________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

3 reaktioner till “10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 7, Skolan”

  1. Hej
    Kul sajt du har. Bra med video. Jag undrar hur du ser på att Moderaterna lagt sig i skolpolitiken för Folkpartiet. I Moderaternas partiprogram återfinns en annan skola än den som Folkpartiet driver på för. Hur menar du när du säger att Björklunds skolpolitik är ett skäl att rösta på Moderaterna? Gillar du den eller vill du ändra på den?

    Vänligen.

    Per Olsson (MP)

  2. Synd, eftersom Moderaternas skolpolitik är så mycket bättre än Folkpartiets (och alliansens).

Kommentarer är stängda.