10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 4, skatterna

Idag tog det betydligt längre tid att få en inspelning som dög. Jag börjar bli trött. Men valrörelsen verkar gå riktigt bra. Jag var ute och knackade dörr tidigare ikväll och det var många som var påfallande positiva.

________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “10 skäl att rösta på Moderaterna: Nr 4, skatterna”

 1. Skattesänkningar framför allt? framfr Vård, omsorg, skola? ska vi ha kvar svensk livsviktig infrastruktur eller ska den bli kinesisk?

  Verkar som att moderaterna tror de vet vad som är viktigast.

  Skattesänkningar är bättre än fler jobb alltså! En vän inom vården har inte haft ett jobb på ett bra tag nu och före det satsade arbetsgivarna enbart på deltidstjänster. Deltidstjänster som moderaterna konsekvent straffar med mindre a-kassa. Varför ska den anställde bli straffad för att arbetsgivaren bara vill ha deltidstjänster? Det är en intressant iacktagelse. Var finns belägg för att skattesänkningar är bättre i alla lägen oavsett var, hur, när? Är det forskat eller är det en dogm? Är det samma som med privatiseringar att det är någon luddig “naturlag” att företag och svensk infrastruktur reas ut till olika “intressen”. Men jag antar att moderaterna inte vill ha någon debatt i området och all kritik sopas under mattan.

  Ransaka dig själv Stefan Olsson: Är det demokrati och får man inte vara kritisk mot skattesänknings/privatiseringshysterin och FRA/IPRED som moderaterna införde mot alla protester???

  I Storbritannien har högern (tories) vunnit valet men de har beslutat att aktivt samarbeta med labour (vänstern). I Sverige däremot fungerar moderaterna lika tjockskalligt som republikanerna (George W. Bushs parti) i att de vägrar konsekvent att samarbeta med “fienden” dvs demokraterna/socialdemokraterna. Varför?

  Svara mig! Fast jag tror inte du gör det. Moderaternas politik har gett många frågetecken. Kan de besvara dem? Jag undrar! Inga dogmer vill jag ha utan klara fakta!

 2. Under de fyra år har Alliansen visat att det går att sänka skatten utan att det går ut över välfärden. Att sänkt skatt också gör att fler jobbar är de flesta ekonomer eniga om.

  Moderaterna driver inte en politik som går ut på att alla skatter ska sänkas oavsett konsekvenser. Så har vi aldrig sagt. Men jag kan förstå att det finns folk som tror det eftersom Socialdemokraterna sprider denna fördom om vårt parti.

Kommentarer är stängda.