Islamismen är vår tids fascism

Islamismen är vår tids fascism, en mördaridelogi som förgiftat islam och som lever på hat och förtryck. Vi måste göra allt vi kan för att bekämpa denna galna lära.

Av vad jag kan bedöma från nyhetsrapporteringen är bombattentatet utfört av en islamistisk terrorist. Han kan ha agerat själv. Han kan vara galen redan från början. Ändå är det islamismen i sig som gjort att han försökte mörda folk i Stockholm igår.

Varför har islamismen blivit en terrorideologi? Jag vet faktiskt inte. Från början vara islamismen bara en totalitär rörelse som vilken som helst. Den fick sitt stora genombrott med revolutionen i Iran 1979.

Idag är den dock en mördarideologi. Den anser att muslimer har rätt att mörda icke-muslimer och sådana muslimer som tror “fel”. Islam förbjuder en muslim att dräpa en annan muslim, men islamismen bryr sig inte om det. Den slår mot alla.

Ideologin är galen på samma sätt som kommunismen och nazismen var det. Den är helt oförenlig med demokratin, eftersom den menar att ett prästerskap ska styra och inte folket självt. Den är en förtryckets ideologi eftersom den inte accepterar yttrandefrihet.

Vi som bor i Sverige och vill leva i ett helt annat samhälle än det islamismen förespråkar måste stå upp och tydligt säga ifrån. Vi vill inte ha några islamister i vårt land! Det handlar inte om islam eller muslimerna, utan om islamisterna. Det är inte en religiös fråga, utan en politisk. Islamismen är ett hot mot vår frihet. Därför ska vi bekämpa denna ideologi på samma sätt som vi lyckats bekämpa nazismen och kommunismen.

_________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

2 reaktioner till “Islamismen är vår tids fascism”

  1. Jag håller med dig. Vi bör utse en nationell kommitté att genomföra undersökningar om de muslimer som har varit yrkesverksamma i islam och deras sätt att bor i Sverige. Baserat på resultaten av de utredningar, måste svenska regeringen välja den bästa lösningen att utrota all verksamhet som så kallade muslimer har utfört att demontera demokratiska och fredliga sociala systemet i Sverige.

  2. Mycket bra inlägg. Tyvärr så hör man detta från våra makthavare allt för sällan. Det är viktigt att man gör något åt detta nu.

Kommentarer är stängda.