SD har svårt att placera Libyen på kartan

Sverigedemokraterna är såvitt jag förstår det enda partiet i riksdagen som tycker det är fel att försöka stoppa Muammar Khaddafis angrepp på den egna befolkningen.

Men sen har man ju också lite svårt att placera in landet på kartan. Enligt partisekreteraren Björn Söder ligger Libyen “på andra sidan jordklotet”.

Spela fram till ungefär 2.50:

Dela med andra:

3 reaktioner till “SD har svårt att placera Libyen på kartan”

  1. Nu blandade iofs Björn S i sitt anförande både specifikt ämnet Libyen och mer generellt Sveriges militära kapacitet, så det är lite väl hårt att ge sig på honom för det. Om man vill höra dumheter från talarstolen så tycker jag Johan Pehrson (fp) lyckades med en hel del mot Kent Ekeroth i debatten om “lagring av trafikuppgifter..” härförleden. Finns på youtube.

  2. PS. Jag håller dock inte med SD om att vi inte ska ingripa militärt, jag står här på de neokonservativas sida (vilket även etablissemanget för en gångs skull tycks göra).

  3. Det är alltid roligt med riksdagsledamöter som gör bort sig i talarstolen, oavsett parti. Söder får väl skaffa sig en politisk sekreterare som läser igenom hans anföranden i förväg.

Kommentarer är stängda.