Första officiella recensionen av min bok är nu ute

Äntligen är första tidningsrecensionen av min bok ute! Hurra! Det är den fackliga tidningen Kollega som är först ut på plan.

Recenscenten Lars Sköld skriver:

Kära läsare, som du märker argumenterar jag med Olssons text i den här recensionen. Det var likadant när jag läste boken. Den är full av understrykningar och anteckningar, utropstecken och frågetecken i marginalen . . . det mesta är jag oenig med författaren om, men jag har haft en uppfriskande brottningsmatch med texten ända till sista raden.

Tack för en fin recension! Jag är naturligtvis oenig med recenscenten om hans tolkningar av innehållet på några punkter, men det är precis så idébatt ska vara. Om läsarna bara ropar hurra och amen, har man med största sannolikt skrivit något urvattnat och blaskigt.

Dela med andra:

En kommentar till “Första officiella recensionen av min bok är nu ute”

  1. Grattis! En sån recension av en meningsmotståndare är så nära smicker man kan komma. Hellre det väl än att bli kallad “medioker deckarförfattare som kan mer om fotboll än politik” av en meningsfrände ( juholt om Bodström)

Kommentarer är stängda.