Visa ditt stöd för kungen och monarkin

Den långa helgen har uppenbarligen fört det goda med sig att Stockholmsmedierna har tappat orken i sin jakt på kungen. Eller så tappade man kanske sugen när SIFO visade att stödet för monarkin ligger kvar på 72%, trots ett drev som varat i två veckor.

Vi som inte vill sparka kungen på grund av rykten som spritts av kriminella och förmedlats av kvällstidningarna och Dagens Eko gör dock klokt i att upprätthålla försvaret av vår demokratiska monarki ett tag till.

Om du som läser det här precis som jag hänger mycket på internet rekommenderar jag följande:

Visa ditt stöd för sidan “Lämna kungen ifred” på Facebook. Klicka här. Jag klickade på “gilla” på denna sida när den hade ca 600 supportar, för några dagar sedan. Nu är siffran uppe i 6 677.

Vill du lägga till en knapp på din Facebook-profil som säger “Rör inte min kung”, så kan du göra det på Pic Badges.

I övrigt vill jag tacka alla för den fina långhelgen som vi har haft tillsammans och som givit folk en möjlighet att umgås med varandra. Själv ska jag alldeles strax iväg på min fjärde grillkväll på raken. Och imorgon firar vi nationaldag!

Dela med andra: