I denna ljuva sommartid tar bloggen semester

Semester betyder för mig att jag tar semester även från vardagen, vilket för min blogg betyder att jag tar en paus i skrivandet några veckor.

Sommaren är alldeles för fin för att man ska ägna sig åt politik egentligen. Jag är mycket kritisk mot att riksdagen för vart år som går naggar ledamöternas sommarledighet i kanten.

Det är ett problem att riksdagsledamöterna sitter instängda i sammanträdesrummen 11 månader om året. Det är inte där folket finns. Jag är själv politiker så jag kan verkligen intyga att många och långa sammanträden inte ger bättre politik. Möten med väljarna gör dock det. Släpp riksdagsledamöterna fria! Det är sommar!

Till alla som likt mig har semester eller börjar sin semester snart vill jag säga grattis! Vi bor i ett fint land. Ta tillfället i akt och njut av Sverige när det är som bäst. Sverige är aldrig så vackert som i den ljuva sommartiden. Vi ses i augusti!

Dela med andra: