Nej, han är ingen kristen extremist

En intressant och mycket välfunnen kommentar av Bill O’Reilly på Foxnews. Breivik är en galning utan dess like. Pådriven av rasistiska strömningar i Europa. Det är sant. Men likväl är fortfarande den extrema islamismen ett större problem för vår värld än människor som Breivik.

Anders Behring Breivik påstår sig vara kristen och konservativ, men han är verkligen ingetdera. Han har ingen koppling till något trossamfund. I sin dagbok där han beskriver vägen fram till massakern nämner han att han ber till Gud en gång. Det normala för en troende kristen är att be varje dag, och gå i kyrkan på söndagarna.

O’Reilly är mer känd för att ställa till med bråk än att ha rätt i det han säger. Nätet är fullt med O’Reillyska fadäser. Men det finns ändå något uppfriskande med en person som söker strid med etablerade medier. New York Times är måltavlan framför andra. Denna gång får han in en rak höger. En fullträff.

________________________
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , . Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Nej, han är ingen kristen extremist”

Kommentarer är stängda.