Dra in pengarna för polishatar-musiken

Vit makt-musik är avskyvärd, eller hur? Men varför är det ingen som tar strid mot polishatar-musiken? Just nu turnerar rapartisten Adoo omkring i landet med sin låt Fuck polisen.

Se videon:

Adoo försöker påskina att han är trakasserad av polisen. Kan det kanske bero på att han är dömd flera gånger? Han är alltså kriminell. Menar han att polisen inte ska kolla upp kriminella typer på stan?

Av låten att döma verkar det som att Göteborgspolisen gör ett mycket bra jobb med att granska småbrottslingar i förorterna. Det är bra. Fortsätt med det.

I Göteborgs-Posten kan man läsa mer om problemet med polishatar-musiken. Här framkommer att Medborgarskolan är med och finansierar eländet. Medborgarskolan skulle aldrig någonsin sponsra vit makt-musik, men polishatar-musik går tydligen bra.

Dela med andra: