Konservativ grannblogg släcker ned

Dag Elfström och Jakob Söderbaum har under ett par år drivit bloggen Tradition & Fason. Nu meddelar man att man släcker ned. Det är synd, men tack för insatsen!

Nu tror jag att Elfström och Söderbaum inte slutar skriva helt och hållet, men det är ändå lite trist.

Att blogga tar tid. Man måste verkligen gilla det. Själv har jag perioder då jag inte orkar skriva. Den senaste veckan har varit så. Jag har skrivit mycket, men inte just här.

Ingen behöver dock vara orolig för att jag ska lägga ned verksamheten. Jag har ju i alla fall omkring 500-600 besökare i veckan. Alla dessa läsare besöker inte bloggen för att läsa mitt senaste inlägg, utan många har säkerligen hittat hit via något gammal inlägg som jag har gjort.

500 besökare i veckan är inte mycket, säger kanske någon. Men det är i alla fall fler än noll. Så många läsare hade jag nämligen innan jag startade den här bloggen. Jag ligger alltså helt klart på plus.

Dela med andra:

En kommentar till “Konservativ grannblogg släcker ned”

Kommentarer är stängda.