Full dag i media

Jag är inte bara bloggare, utan jag har ett riktigt jobb också, säkerhetspolitisk analytiker på FOI. Med anledning av att jag arbetar med Afghanistanfrågan har jag idag intervjuats av TT, SR och SVT. Föga anade jag när jag steg upp på morgonen att jag skulle ha den mest mediatäta dagen i mitt liv (hittills).

Här ser ni hur det blev i TT/DN: “Talibanerna: Videon är barbarisk”

Så här blev det i Studio Ett, Sveriges Radio P1: Klicka här.

Och så här blev det i SVT:s Aktuellt:

Dela med andra:

3 reaktioner till “Full dag i media”

  1. Mycket bra insats i TV, Stefan! Det måste vara rätt pressande att veta att man är i rikstäckande TV och att varenda ord och formulering granskas. Men det fixade du föredömligt.

  2. Uppskattade din insats. Det kan inte var lätt att synas bland andra dessa professorer i statskunskap som vi matas med varje dag.Tänk att det finns åtminstone en som inte är professor men förhoppningsvis blir det en dag.

Kommentarer är stängda.