Alla är offer: Tal vid Föreningen Heimdals Midvinterblot

Igår mottag jag Föreningen Heimdals Gunnar Heckscher-stipendium för reformvänlig konservatism i samband med föreningens Midvinterblot. Jag fick det för min bok.


Debatten som böljar fram och tillbaka är mycket märklig. För på något vis ser sig alla som offer. Vi som står till höger ser oss som offer för en vänsterkulturelitmaffia. Samma människor känner sig i sin tur som offer för det kapitalistiska systemet. Feminister som Sveland känner sig som offer för patriarkatet. Kritiker av feminismen känner sig som offer för en statsstödd genusindustri. Muslimer känner sig som offer för extremhögerns islamofobi. Sverigedemokraterna känner sig som offer för etablissemanget. Alla är offer.

Talet kan läsas på hemsidan för boken: konservatism.nu.

Dela med andra:

En kommentar till “Alla är offer: Tal vid Föreningen Heimdals Midvinterblot”

  1. Varmt grattis till utmärkelsen! Väl unt för en bra bok.

    Tack för uppmaningarna om att skriva. Borde kanske bli journalist ändå och eftersom jag redan är jurist kan jag ju då dessutom bli rättshaverist av stora mått. Skämt åsido har du en stor poäng om att det behövs fler som kliver ut i debatten och för den utifrån sunda, borgerliga värderingar.

Kommentarer är stängda.