Kryssa mig! Till riksdagen och till landstinget!

Hej!

Jag kandiderar för Moderaterna till riksdagen och landstinget i Uppsala län! Jag står som nr 16 på riksdagslistan och nr 8 på landstingslistan.

Varför ska man rösta på mig till riksdagen? Klicka här.

Varför ska man rösta på mig till landstinget? Klicka här.

Vem är jag?

Jag är 46 år, bor i Uppsala. Jag är fil. dr statskunskap och chef för tankesmedjan Frivärld i Stockholm. Det är en värdegrundad tankesmedja som arbetar med opinionsbildning i utrikespolitiska frågor.

Tidigare har jag jobbat på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), Institutet för Framtidstudier och Uppsala universitet.

Vid sidan av mitt jobb är jag en flitig skribent. Jag är stående krönikör i Norrköpings tidningar och har tidigare också skrivit för Smålandsposten. Jag har publicerat debattartiklar i alla stora tidningar: DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, SVT Opinion och inte minst UNT. Därtill bloggar jag mycket både i tjänsten och privat.

Jag har även givit ut ett par böcker. Den senaste är Handbok i konservatism. Mer om den boken finns att läsa på: konservatism.nu.

Sedan 2006 är jag landstingspolitiker. Jag är ledamot i landstingsfullmäktige och i kollektivtrafiknämnden. Tidigare satt jag också i landstingets produktionsstyrelse.

Mer information om mig finns här på min blogg. Surfa gärna runt och kolla vem jag är.

Information om mig finns också på SVT:s valsidor.

Titta gärna även in på mitt jobb, Frivärld.

Dela med andra:

En kommentar till “Kryssa mig! Till riksdagen och till landstinget!”

Kommentarer är stängda.