En dag kvar. Så kan du hjälpa till för att stödja alliansregeringen i valet!

Vill du att alliansregeringen sitter kvar? Nu är det bara en dag kvar av valrörelsen. Även du som inte är aktiv i ett parti kan göra en viktig insats. Här är några enkla saker man kan göra:

1. Berätta för din familj och dina vänner att du tänker rösta på alliansen, och förklara varför. Mer än så behövs inte för att du ska påverka dem att rösta likadant. De är din familj, eller dina vänner, de tycker om dig och lyssnar på dig.

2. Hjälp någon som är för gammal för att ta sig till vallokalen att rösta. Ring och kolla om din farmor som alltid röstat på “Högerpartiet” får chansen att göra det igen.

3. Våga bära en knapp där du visar att du stödjer något av allianspartierna eller ta på en alliansknapp. Det är få som törs bära en partiknapp. Därför kan du genom att vara lite modig påverka andra på ett mycket enkelt sätt.

4. Våga skriva på Facebook att du tänker rösta på alliansen.

5. Vid familjemiddagen på lördagkvällen: Prata politik och prata om de frågor som alliansen tycker är viktigast. Prata om jobben! Ju mer folk som vill prata om jobb, desto bättre är det för alliansregeringen.

Om du vill göra ännu mer finns det mängder av arbetsuppgifter, stora som små: Dela ut valsedlar på valdagen, affischera med mera.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Dela med andra: