Moderaternas invandringspolitik anno 2009

2009 togs en invandringspolitisk rapport fram av en arbetsgrupp inom Moderaterna. Den leddes av Ulf Kristersson tillsammans med Tobias Billström och Elisabeth Svantesson. Rapporten är beklagligt nog försvunnen från Moderaternas hemsida. Därför lägger jag upp den här. Det finns också en M-rapport från 2014, men den håller inte alls samma kvalitet som 2009 års rapport.

Ladda ned rapporten här: Fler vägar in – nycklar till Sverige och det svenska samhället.

____________________
Pingat på intressant.se.

Dela med andra:

En kommentar till “Moderaternas invandringspolitik anno 2009”

  1. Onekligen intressant, men det finns ännu intressantare läsning på moderaternas egna hemsida. Nämligen deras handlingsprogram som gällde från 1993-2007. Synen på migrationspolitik, svensk/kristen kultur och liknande (realpolitiskt bör tilläggas, man pratar fortfarande om ett öppet land osv.) är inte direkt vad som nu är officiell hållning. Flera av förslagen alt. meningar skulle utan tvekan blandas samman med SD-förslag/retorik idag …

Kommentarer är stängda.